blank

Livrarea produselor este valabila pe tot teritoriul Romaniei prin firmele de curierat, bursa de transport sau transport personal contra-cost. Costul transportului si al montajului se stabilieste cu clientul in functie de valoarea totala a comenzii si locatia livrarii. Termenul de livrare aferent produselor este cuprins intre 1-8 saptamani. Pentru comenzile in afara Romaniei se va intocmi o oferta personalizata ce va cuprinde costurile de transport si termenul de livrare.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat. Aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia

Comanda este insotita de un CERTIFICAT DE CALITATE SI GARANTIE semnat si stampilat care atesta calitatea produselor livrate si conformitatea cu standardele internationale corespunzatoare clasei in care se incadreaza. Produsele beneficiaza de garantie, suport tehnic si service gratuit pe o perioada de 6 luni de la data instalarii lui.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta. Daca clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, nici la revenire, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, iar clientul va suporta costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
 
SC CONCETA HORECA SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC CONCETA HORECA SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.Suma maxima returnata clientului in cazul nelivrarii produsului este cea incasata de SC CONCETA HORECA SRL de la client.