blank
   Comanda este insotita de un CERTIFICAT DE CALITATE SI GARANTIE semnat si stampilat care atesta calitatea produselor livrate si conformitatea cu standardele internationale corespunzatoare clasei in care se incadreaza.   
   Produsele beneficiaza de garantie, suport tehnic si service gratuit pe o perioada de 6 luni de la data instalarii lui. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta. Daca clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, nici la revenire, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, iar clientul va suporta costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
   SC CONCETTA ITALIAN MOBILI SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC CONCETTA ITALIAN MOBILI SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.Suma maxima returnata clientului in cazul nelivrarii produsului este cea incasata de SC CONCETTA ITALIAN MOBILI SRL de la client.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *